Αρχική Σελίδα

Shenzhen Way Far Technical Co., Ltd Γύρος εργοστασίων

καλής ποιότητας Ελεγκτής των οδηγήσεων RGBW για τις πωλήσεις
Είμαι Online Chat Now
 • Γραμμή Παραγωγής

  Shenzhen Way Far Technical Co., Ltd

 • OEM / ODM

  COem & υπηρεσία ODM

   

   
  Με VYEOFAR από την πλευρά σας, έχετε το σωστό συνεργάτη με την τεχνολογία και την εμπειρία για να αυξηθείτε την επιχείρησή σας στη βιομηχανία ελέγχου φωτισμού των οδηγήσεων. Παρέχουμε την υπηρεσία OEM/ODM για να ικανοποιήσουμε τις ανάγκες κατασκευής σας τα συστήματα ελέγχου. Εδώ είναι τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα VYEOFAR με την οικονομικώς αποδοτική κατασκευή, παραδίδει εγκαίρως, και τα ανθεκτικά προϊόντα.
   
   
  ΣΧΕΔΙΟ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ (ODM)
   
  Παρέχετε το σχέδιο υλικού/λογισμικού και τις προδιαγραφές, κατασκευές VYEOFAR το προϊόν.
   
  ΑΡΧΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ (COEM)
   
  Παίρνοντας το υπάρχον προϊόν μας, το κάνουμε με το σας το λογότυπο και η συσκευασία, κατόπιν διανέμετε το προϊόν βασισμένο στη στρατηγική πηγαίνω--αγοράς σας.
   
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΉΣ ΑΝΆΠΤΥΞΗΣ
   
  Παρέχετε την ιδέα και τις προδιαγραφές, VYEOFAR αναπτύσσει και παράγει τα προϊόντα.

   

  Η ΙΔΕΑ

   
  Η πεπειραμένη ομάδα μηχανικών μας θα χρησιμοποιήσει τη γνώση και την τεχνογνωσία τους, θα επεκταθεί και θα γίνει γραμμές παραγωγής του πελάτη μας και μας, να σχεδιάσει το ανταγωνιστικότερο προϊόν για την αγορά. Είμαστε πρόθυμοι να ακούσουμε την πρόταση των πελατών και η αγορά ανατροφοδοτεί, και κρατώντας για να αναβαθμίσει τα μέρη λογισμικού και υλικού των προϊόντων μας.
   
  ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΙΚΉ
   
  Σύρουμε από μια ομάδα των ταλαντούχων επαγγελματιών και των πόρων αλυσιδών εφοδιασμού για να λύσουμε τις δύσκολες προκλήσεις στην τεχνολογία, υλικό, και η λειτουργία, δημιουργεί στα αληθινά καινοτόμα προϊόντα.
   
  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
   
  είμαστε επαγγελματικός παραγωγός στη βιομηχανία ελέγχου φωτισμού των οδηγήσεων. Με 4 OEM/ODM έτη εμπειρίας υπηρεσιών, οι κατοχυρωμένες με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογίες και η αποδοτική ομάδα σχεδιασμού προϊόντων μας μεγιστοποιήστε την αποδοτικότητα χωρίς αυξανόμενο κόστος.
   
  ΕΚΠΛΗΡΩΣΗ
   
  Η ευθύνη μας υπερβαίνει απλά να φτάσει το προϊόν σε σας εγκαίρως. Στοχεύουμε να παραδώσουμε μια σήμα-αντάξια εμπειρία, όλος ο τρόπος από τη συσκευασία στις προσαρμοσμένες υπηρεσίες, να σας βεβαιώσει που δεσμεύεστε και που ικανοποιείτε.
   
  Πηγαίνω--ΑΓΟΡΑ
   
  Αφήστε VYEOFAR να είναι μια άνευ ραφής επέκταση του εμπορικού σήματός σας. Η εύκαμπτη προσέγγιση και οι δημιουργικοί πόροι Ε&Α μας μπορούν να πάρουν το εμπορικό σήμα και το νέο προϊόν σας στην αγορά εύκολα.
   
  ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕΤΑΠΩΛΗΣΕΩΝ
   
  Εγγυώμαστε 5 έτη για τους ελεγκτές των οδηγήσεων, τους αυξομειωτές έντασης φωτισμού, remotes, και τους dimmable οδηγούς.
Στοιχεία επικοινωνίας
Shenzhen Way Far Technical Co., Ltd

Τηλ.:: 86-755-27572688

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)